אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות


שלום Guest, ברוך הבא
סטייק סינטה במחבת: הסטייק המושלםצילום: מנהל האתר *
נקרא 14841 פעמים 14841 צפיות
0 תגובות 0 תגובות
2.6 ציון: 2.6

סטייק סינטה במחבת: הסטייק המושלם

2.6 כוכבים

מנהל האתר

באדיבות: מנהל האתר, קטגוריה: סטייקים
פורסם בתאריך: 31.12.11

מתכון להכנת סטייק סינטה במחבת פסים ביתית, עם רוטב של יין אדום, קורנית, בצלצלי שאלוט, שום, פלפל שחור וחמאה.

משך ההכנה: 15 דקות מספר מנות: 2 מנות

רשימת מצרכים:

2 נתחי בשר סינטה מיושן
4 בצלצלי שאלוט קצוצים
כוס יין אדום או יין קאווה מבעבע
2 שיני שום פרוסים
כף אורגנו יבש
צרור עלי טימין (קורנית)
כפית סוכר
שמן זית
מלח ים גס ופלפל גס

אופן ההכנה:

 

  1. להבריש את הבשר עם שמן זית ולתבל מכל צד במלח ים גס ופלפל גס.
  2. לחמם מחבת פסים כבידה ולהניח את האומצות לצלייה במשך כ-3/4 דקות בכל צד (תלוי במידת ההכנה הרצויה). באופן כללי, לאחר שהופכים את הסטייקים, כדאי להוציא אותם מהמחבת לאחר כמחצית מהזמן שבו הם נצלו על הצד הקודם.
  3. להניח את הסטייקים בצד, כדי שהבשר ינוח.
  4. להכנת הרוטב: במחבת הפסים, להוסיף מעט שמן זית ולגרד את המשקעים שנשארו בעקבות צליית הבשר. להוסיף את הבצלצלים הקצוצים, כוס יין ולערבב היטב. להוסיף שום, טימין (קורנית), אורגנו יבש, מלח, פלפל ומעט סוכר. לאחר מספר דקות, להוסיף חמאה, לערבב שוב ולכבות את האש (ברגע שהחמאה נמסה).
  5. לפרוס את הסטייקים לפרוסות ולהניח על מצה של אורז בסמטי לבן. מלמעלה, לשפוך מעט מהרוטב ולהגיש מיד.

בתיאבון!



הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: 2.6

תגובות גולשים למתכון סטייק סינטה במחבת: הסטייק המושלם:

הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.

חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד סטייקים:

ניו יורק סטייק (סטייק סינטה על עצם) ניו יורק סטייק (סטייק סינטה על עצם)
מנהל האתר

מתכון להכנת ניו יורק סטייק ביתי, הלא הוא נתח סינטה מובחר, המיושן עם העצם. ללקק את האצבעות!
באדיבות: מנהל האתר | תאריך פרסום: 08.09.12
סטייק ברוטב טחינה סטייק ברוטב טחינה

מתכון להכנת סטייק ברוטב טחינה, באדיבות שומרי משקל, מתוך הספר אוכלים טוב. 4 מנות, כל מנה מכילה 6 נקודות.
באדיבות: שומרי משקל | תאריך פרסום: 16.04.12
סטייק סינטה במחבת: הסטייק המושלם סטייק סינטה במחבת: הסטייק המושלם
מנהל האתר

מתכון להכנת סטייק סינטה במחבת פסים ביתית, עם רוטב של יין אדום, קורנית, בצלצלי שאלוט, שום, פלפל שחור וחמאה.
באדיבות: מנהל האתר | תאריך פרסום: 31.12.11
נתח אנטריקוט צלוי נתח אנטריקוט צלוי

נתח אנטריקוט צלוי בשלמותו בניחוח שום ומרווה מוגש עם תפוחי אדמה קטנים בשלל עשבי תיבול ומיצי בשר, באדיבות שף עדי שוורץ מלגעת באוכל.
באדיבות: לגעת באוכל | תאריך פרסום: 12.09.11
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)

הצטרפו אלינו בפייסבוק


קהילות הפורומים של Cooks





סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד