אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
קובה סלק עירקית (מרק קובה אדומה)צילום: מנהל האתר *
נקרא 57495 פעמים 57495 צפיות
2 תגובות 2 תגובות
4.5 ציון: 4.5

קובה סלק עירקית (מרק קובה אדומה)

קובה סלק עירקית (מרק קובה אדומה)

4.5 כוכבים

מנהל האתר

באדיבות: מנהל האתר, קטגוריה: אוכל עירקי
פורסם בתאריך: 29.01.11

מתכון להכנת קובה סלק עירקית (המוכר גם בשם: מרק קובה אדומה).

משך ההכנה: כשעה מספר מנות: 5-10 מנות

צפה בסרט: קובה סלק: מדריך הכנה בוידאו וידאו: קובה סלק: מדריך הכנה בוידאו

מצרכים לצורך הכנת המתכון:

מצרכים להכנת הקובה:
חצי ק"ג סולת
2 כוסות מים
מעט מלח
כפית שמן      

מצרכים למילוי:
300 גרם בשר בקר טחון
חופן פטרוזיליה קצוצה
בצל מגורד (וסחוט מהנוזלים)
מעט מלח ופלפל
תבלין בהרט      

מרכיבים למרק:
4 סלקים גדולים מקולפים ופרוסים
3 גבעולי סלרי פרוסים
2 ליטר מים
כפית מלח לימון
מעט מלח ופלפל שחור
כפית בהרט
2 כפות סוכר
כפית אבקת מרק עוף

אופן ההכנה:

להכנת הקובה:

  • להוסיף את שתי כוסות המים בהדרגתיות, עד שנוצר בצק אחיד ודביק.
  • להניח בצד למשך כ-10 דקות (ניתן להוסיף מעט מים אם הבצק יבש).
  • לערבב את הסולת עם השמן והמלח.

להכנת המילוי:

  • לערבב את כל המרכיבים (בשר הבקר הטחון, הפטרוזיליה הקצוצה, הבצל והתבלינים).
  • להרטיב את הידיים, לשטח פיסות בצק קטנות על כף היד ולמלא את מרכז הבצק בתערובת הבשר.
  • לסגור היטב את כדור הבצק הממולא.

להכנת המרק:

  • לבשל את כל המרכיבים של המרק למשך כ-15 דקות.
  • להוסיף את הקובות למרק.
  • לבשל למשך כ-30 דקות נוספות על אש בינונית עד נמוכה.

בתיאבון!


קובה סלק: מדריך הכנה בוידאו: מתכון וידאו נוסף שאולי יעניין אותך


אילנה גורי ממסעדת "סימה" בירושלים מלמדת איך מכינים קובה סלק.


הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: 4.5

תגובות גולשים למתכון קובה סלק עירקית (מרק קובה אדומה):

הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד אוכל עירקי:

במיה ברוטב עגבניות במיה ברוטב עגבניות וידאו: מתכון במיה ברוטב עגבניות מתוך בושות קטנות

אוהה.. כמה שבמיה זה דבר טעים. נראה שבמיה ורוטב עגבניות הלכו יד ביד מאז ומעולם. המתכון הבא ישאיר אתכם עם רוק בפה.
באדיבות: שף מירי גרינברג | תאריך פרסום: 09.02.14
טירשי - מתכון לחמוצים עיראקים טירשי - מתכון לחמוצים עיראקים

מתכון להכנת חמוצים עיראקיים מסורתיים (טירשי).
באדיבות: שף מירי גרינברג | תאריך פרסום: 06.09.13
קובה בורגול עירקית קובה בורגול עירקית

מתכון מסורתי להכנת קובה בורגול עירקית, מאת השף מירי גרינברג.
באדיבות: שף מירי גרינברג | תאריך פרסום: 05.09.13
אורז אדום אורז אדום

מתכון להכנת תבשיל אורז אדום, מאכל עיראקי מסורתי, שמתאים כליווי לכל מנה: בשרית, חלבית או מנת דגים.
באדיבות: שף מירי גרינברג | תאריך פרסום: 09.03.13
טבית עירקי (חמין עיראקי) טבית עירקי (חמין עיראקי)
admin

מתכון להכנת תבשיל טבית עיראקי - חמין עיראקי המבוסס על אורז וחלקי עוף (יש כמה גרסאות למתכון).
באדיבות: admin | תאריך פרסום: 10.03.11
קובה סלק עירקית (מרק קובה אדומה) קובה סלק עירקית (מרק קובה אדומה) וידאו: קובה סלק: מדריך הכנה בוידאו
מנהל האתר

מתכון להכנת קובה סלק עירקית (המוכר גם בשם: מרק קובה אדומה).
באדיבות: מנהל האתר | תאריך פרסום: 29.01.11
תבשיל עדשים עיראקי תבשיל עדשים עיראקי
מנהל האתר

תבשיל עדשים טעים שמומלץ לאכול אותו בעונת החורף. יש לזכור שזהו לא מרק ולכן התבשיל לא צריך להיות דליל כמו מרק. יחד עם זאת, הוא לא אמור להיות סמיך מדי.
באדיבות: מנהל האתר | תאריך פרסום: 05.04.10
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)

הצטרפו אלינו בפייסבוק


קהילות הפורומים של Cooks





סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד